Home » Dr. Imanuddin Hasbi, S.T., M.M.

Dr. Imanuddin Hasbi, S.T., M.M.

• Sarjana Teknik dan Manajemen Industri, Universitas Pasundan
  • Magister Manajemen, Sekolah Tinggi Manajemen Bandung
  • Doktor Manajemen Pendidikan, Universitas Pendidikan Indonesia

Area Akademik:
Consumer Behavior, Selling Management, Retail Management, Marketing Management and Competitive Intelligence

Kelompok keahlian:
Entrepreneurship

Imanuddin Hasbi, was born in Bandung, August 29, 1969. The subjects he teaches are consumer behavior, selling management, retail management, marketing management, and competitive intelligence. He studies Industrial and Management Engineering at Pasundan University (Undergraduate, 1995), management at Bandung Management College (Master degree, 1998), and Educational Administration/Management at Indonesia University of Education (doctoral degree, 2016)

• Perilaku Konsumen

Research Grant

Pembimbingan Skripsi Mahasiswa

2017